TOP

Fedele de Santis | Eigenaar van The Gum on Nemo
Fedele is een ervaren trainer met een interessante achtergrond: hij is zowel danser voor het Joffrey Ballet als voetballer geweest. Hij heeft veel kennis opgedaan over dans en sport en hierdoor heeft hij zijn eigen traingsprogramma kunnen ontwikkelen. Een programma dat bestaat uit workouts met balletbewegingen en gewichttraining. De mix van lichte en zware gewichten zorgt er voor dat elke klant een sterk, gevormd lichaam zal krijgen. Voor Fedele is fitness meer dan alleen trainen; het is de kunst om je eigen lichaam vorm te geven, zodat iedereen er op zijn best uit kan zien, en zich goed kan voelen.


FITNESS FILOSOFIE: “Echte rijkdom is gezondheid”

FITNESS TIP: “Probeer elke ochtend voordat je opstaat en elke avond voordat je gaat slapen zoveel mogelijk crunches te doen. Draai je vervolgens om en houd je lichaam vast in push-up positie gedurende een minuut. Herhaal dit 2 tot 4 keer. Als je dit constant volhoudt, zul je al wat verschil zien na een week.”

NOEMENSWAARDIGE PRESTATIES:
• Fedele richtte The Gym on Nemo op in 1997, een gym dat verkozen is tot Best Private Training Gym in Los Angeles gedurende 3 jaar door Commerce of America; daarnaast is deze gym ook verkozen tot beste sportschool in LA door Hollywood Reporter in 2012.

• Fedele heeft vele sterren getraind, waaronder Charlize Theron, Jessica Biel en Rosario Dawson

• Hij heeft in bladen als Vogue, Shape, Angeleno, French Vogue, Self, Vanity Fair, The Hollywood Reporter, Los Angeles en W Magazine gestaan.

Loading...