TOP

Ginger Ressler | Fabletics hoofd styliste/ Atleet
Ginger Ressler komt uit het zuiden van Californië. Haar passie voor fitness is ontstaan door dagelijks hard te lopen langs de kust. Haar drive en liefde voor de sport heeft ervoor gezorgd dat ze mee heeft kunnen doen aan de Division I Track via de universiteit van Californië in Long Beach.

Tijdens haar studie in Kinesiologie en Lichamelijke Opvoeding ontwikkelde ze de passie om kinderen te stimuleren door middel van sport en onderwijs. Terwijl ze nog las gaf, begon ze al een meer bekend te worden in de fitness wereld en werd ze een populair model.

Vandaag de dag is Gingers familie het belangrijkst voor haar. Ze is moeder van 3 jonge jongens maar sport blijft nog steeds belangrijk voor haar: ze traint 2 uur per dag. Ginger heeft haar fitness repertoire uitgebreid naar yoga, pilates en krachttraining, daarnaast sport ze ook veel met haar zoontjes.

Ginger is de hoofd styliste van Fabletics, waar ze haar ervaring met sportkleding en haar ervaring met een druk leven als actieve moeder gebruikt. Ginger wilt ervoor zorgen dat Fabletics het merk voor perfecte sportkleding voor vrouwen met een actieve levensstijl wordt.


FITNESS FILOSOFIE: “Een gezond leven begint bij een gezond en sterk lichaam.”

FITNESS TIP: “De sleutel tot een goed fitness regime is door constant te bijven.”

NOEMENSWAARDIGE PRESATIES:
• Ginger en haar echtgenoot zijn actieve filantropen in hun gemeenschap, ze komen op voor anderen zodat ook zij een beter leven kunnen leiden.

• Ginger heeft in veel tijdschriften gestaaan als model, zo stond ze laatst nog in Shape Magazine.

• Ze is een Division I track atleet geweest aan de California State University in Long Beach.

Loading...